Hoeskamer Ingber – De Hut

Hoeskamer Ingber – De Hut

De hoeskamermiddag is op de 2e woensdag van de maand en elke laatste vrijdag van de maand. Op de woensdag beginnen we om 13 uur met een uur Bewegen voor Ouderen. Aansluitend is er van 14:00 uur tot 16:00 uur in de voetbalkantine samen een kop koffie drinken, een gesprek en/of een potje kaart, een spelletje of andere activiteit. De middagen zijn voor iedereen bedoeld die dit leuk vindt. U hoeft geen lid te zijn van de buurtvereniging en er zijn geen kosten aan verbonden.

Optreden Jos Meessen.

Vrijdag 27 januari kwam Jos Meessen, onze Ingberse troubadour, zijn liedjes voor ons zingen. Hij zorgde voor een gezellige middag en kreeg iedereen aan het zingen en “sjoenkelen”.

Voorbeeld van afbeelding  Voorbeeld van afbeelding

Uitstapje landbouwmuseum

Het hoeskamerproject van Ingber heeft van de gemeente Gulpen-Wittem een subsidie ontvangen uit het project Samen Doen.
Met deze subsidie kunnen we naast de vaste kosten een aantal activiteiten gaan organiseren. Samen gaan we kijken welke activiteiten leuk zijn om te organiseren.
Op woensdag 13 september vond de 1e activiteit, nl een uitstapje naar het  Landbouwmuseum In Wijlre. Er namen 11 mensen deel aan deze activiteit.

We kregen een rondleiding langs vele oude gebruiksvoorwerpen van de boerderij. Het was heel interessant en er waren maar weinig voorwerpen die niet herkend werden.
De middag werd afgesloten met een kopje koffie.

Reacties zijn gesloten.