Kinder en Jeugdwerk Ingber – de Hut

Terugblik Sinterklaasfeest

Zaterdag 25 november 2023 brachten Sint en Piet een bezoekje aan de kinderen in Ingber. Nadat ze de tekeningen en knutselwerkjes bekeken hadden namen ze voor de 22 kinderen één voor één de tijd om hun persoonlijk toe te spreken. Er werden samen nog een paar liedjes gezongen Na een heuse fotoshoot met Sint en Piet mochten de cadeautjes uitgepakt worden. Iedereen ging tevreden naar huis en er kan terug gekeken worden  op een gezellige middag.

Zaterdag 26 november 2022 brachten Sint en Piet een bezoekje aan de kinderen in Ingber. Nadat ze de tekeningen en knutselwerkjes bekeken hadden namen ze voor de 22 kinderen één voor één de tijd om hun persoonlijk toe te spreken. Er werden samen nog een paar liedjes gezongen Na een heuse fotoshoot met Sint en Piet mochten de cadeautjes uitgepakt worden. Iedereen ging tevreden naar huis en er kan terug gekeken worden  op een gezellige middag.

 *****************************************

Wandeling naar schaapskooi Gerendal

Met een groep van 12 kinderen zijn we woensdag 29 maart te voet van de kantine naar de schaapskooi in het Gerendal gelopen.
We hadden het zonnetje mee en de sfeer zat er dan ook al gauw in. Daar aangekomen mochten de kinderen in de stal een aantal lammetjes en schapen aaien, ook konden er vragen gesteld worden die heel enthousiast beantwoord werden door een medewerker van Staatsbos beheer. Nadat de eerste groep in de stal bij de lammetjes in het hok was geweest was het tijd om de dieren even wat rust te geven, in die tijd mochten we buiten bij de lammetjes en schapen in de wei. Hier lieten de dieren zich jammer genoeg niet zo gemakkelijk aaien, terug naar de stal dus maar om het tweede groepje kinderen bij de dieren  te laten. Tot slot zijn we nog te voet naar de wei met de rammen gaan kijken en onderweg kwamen we langs de wei met de “lammetjes” van vorig jaar. Ook hier  over werd weer van alles verteld door de medewerker van Staatsbos beheer. Na een pakje drinken en een koekje konden we aan de terugtocht beginnen. Onderweg nog een hagedisje, een hazelworm  en verschillende torren en vlinders gezien. Terug bij de kantine kregen de kinderen nog een leuke verrassing waarna ze moe maar voldaan naar huis konden.
Hier onder nog enkele foto’s van de super gezellige middag.

 

                                                                                       

 

Reacties zijn gesloten.